• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Soti, bet tuo pačiu ir gaivi mišrainė. Tai gali tapti puikiu pietų dėžutės pasirinkimu arba vakariene. Vištų skrandukus, kaip vadinu aš, o vadinti tikriausiai reikėtų skilveliais verdame drauge su druska, pipirais, svogūnu ir poru apie 40 min. (kol skrandukai taps minkšti). Atvėsiname. O tada jau gaminame mišrainę“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Soti, bet tuo pačiu ir gaivi mišrainė. Tai gali tapti puikiu pietų dėžutės pasirinkimu arba vakariene. Vištų skrandukus, kaip vadinu aš, o vadinti tikriausiai reikėtų skilveliais verdame drauge su druska, pipirais, svogūnu ir poru apie 40 min. (kol skrandukai taps minkšti). Atvėsiname. O tada jau gaminame mišrainę“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2 – 3. Užtruksite iki 10 min.

  • 400 g virtų vištų skrandukų;
  • 2 kiaušiniai virti;
  • 1 agurkas;
  • 200 ml kons. žirnelių;
  • 100 g kons. pievagrybių;
  • 0,5 romaninės salotos;
  • 2 v. š. majonezo;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Keli svogūnų laiškai;
  • Žiupsnis čili dribsnių.

Salotas supjaustome ruoželiais, agurkus ir virtus skilvelius šiaudeliais, kiaušinius kubeliais, pievagrybius taip pat šiek tiek pasmulkiname.

Dedame jau nuvarvintus žirnelius.

Gardiname druska, pipirais. Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais, čili dribsniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų